Loppis 3

Värden för loppis eventet ringde mig och sa att en hel del inte blev sålt. Då trodde jag att verkligen inget blev sålt. Så får jag Swish och det visade sig att jag hade sålt för en bra summa iaf! Så av det jag köpte och det jag sålde för blev det ca 50kr diff. Helt okej :) resten som inte vart sålt skänker jag. 


Äppelkakan blev succé här hemma. Om lillan fick lov skulle hon sluka den hel 😂 gav en bit till Lillemor och hon vart så glad. Hon hade tänkt göra äppelpaj av sina äpplen men fick migrän på eftermiddagen så hon blev glad att jag hade tänkt på henne 😊 Jag hade lite väl mycket äpplen i så ena sidan sjönk i hop lite men det gör inget!

Äpplen

Lillemor ringde ut oss i solen och så plockade vi upp alla fallna äpplen som låg på gräset, plockade nya äpplen att ta in medans barnen lekte och tjoade. Nathan hade det super roligt, han hade bestämt sig prompt att ha lillans gamla stövlar så han såg så söt ut när han rultade omkring. Lillemor och Nathan busade massor och han var riktigt nöjd när vi sedan gick in.


Nu ligger alla tre pojkar i soffan under en hög täcken och myser, lillan tittar youtube som vanligt och jag har en äppelkaka i ugnen. 

Loppis dag 2

I morse klev vi upp tidigt och gick till filketshus. Trots att klockan var nio på morgonen var det fullt med folk! Helt galet vad människor roffade åt sig och stressade!  Vi som gick lugnt fick många armbågar och skor på oss. Men jag hittade kläder till barnen och fyndade en söt bok- hylla till Nathan myshörna i hans säng. Jag är nöjd med mina fynd. Alla tre barnen hittade jag något som blev ett tillskott i deras garderober. Så det är ju alltid ngt.