Stress, frustration och ångest
Dagen innan vi ska hämta sängen så blir det självklart veligheter, så jag pratade med Alex och han kom på en annan plan som faktiskt funkar och jag slippper ha ångest över att saker skiter sig i sista sekunden. Vi behöver hämta barnens nya säng i morgon, vi har planerat detta länge och gjort förändringar här hemma som är basserade på just den sängen. Så han kommer hit och lämar barnen i kväll som varit på kalas och sedan åker han ner till stenungsund. Så hämtar han sängen i morgon. Så det var tur i oturen att han och barnen var nere i Stenungsund idag.
 
Till ett annat ämne...
Vi har ju haft möte alla grannarna med vår hyresvärd tillsammans med den grannen som ingen kommer överrens med. Där tog jag upp bland annat hennes djur som hon spänner fast i trädet utaför oss och sedan går in och låter dom sitta kvar ute. Jag tog upp att det är emot lagen. Ändå så medans jag var och sorterade i Willes rum idag så ser jag hur hon har djuren med sig och spänner fast dem i trädet och går sedan in igen. Så jag hörde av mig med fotobevis till hyresvärden. Hon kom ut 20 min senare grinig och tog in katten och tog hunden på en promenad och tittade ilsket som fan upp mot mina fönster. Men så här säger lagen om katter. 
 
SJVFS 2008:5 Statens jordbruksverks föreskrifter och allmänna råd om hållande av hund och katt; Saknr L 102 Utkom från trycket den 25 mars 2008 beslutade den 19 mars 2008 Statens jordbruksverk föreskriver1 , med stöd av 4, 15, 17, 20, 29 och 72 §§ djurskyddsförordningen (1988:539) följande;
 
3 KAP. SÄRSKILDA BESTÄMMELSER FÖR HÅLLANDE AV KATT
7 § Katter får inte hållas bundna.