Söndag
Vi sov länge idag. De större barnen vaknade efter tio och nathan vaknade halv tolv. Så skönt verkligen. Så innan vi åt frukost så tittade lillan och nathan på babblarna och lekte med mjukisarna. Han har ju varit inne i en peppa pigg period men nu är babblarna intressanta igen :) 
 
 
 
 
Nytt!
Nathan har varit behov av regnkläder och en ny vårjacka då den han har nu börjar bli för kort i ryggen för honom. Han har klivit ur 86 och är nu uppe i storlek 92/100. Så nu har han både regnställ samt en ny jacka. Det som är kvar nu är att köpa nya gummistövlar till honom då hans gamla nu är för små. Men det känns som att jag är i kapp nu. Mycket som ska inhandlas när man har tre växande barn. Känns som att det hela tiden är något som behöver komplitteras :D Men ska ta och göra ännu en rensning innan sommaren för att ta bort det som inte passar nu efter våren för det är helt sjukt vad barnen har växt!
 
 
 
Virus
Detta jävla virus. Nu ligger jag sänkt igen och mår sjukt dåligt. Helt hopplöst 😣. Nathan märker jag nu efter förmiddagen passerat att även hans mående börjar förändras och tänker bara neeeeeeej håll dig frisk! Så när vi vaknat så samlade jag i hop alla räkningarna och betalade dom, spelade upp min energi på Hogwartz mystery och ligger nu och myser med bebis och pratar med Mathias. Ska ta och äta ngt snart men veta fan om jag vågar..