Vårig uppdatering?
 
Senaste veckan har varit fullbokad varje dag. Jag har precis blivit frisk från en lång tids jobbig mansförkylning. Det vankades jobb, Nathan som med varit sjuk skulle efter en lång tids borta in i förskolemiljön igen. Hela helgen var något inplanerat. I torsdags så åkte Alex till Stenungsund, så jag kommer hem efter att ha stängt på jobbet och fick direkt ställa mig och steka pankakor i över en timme, för trots att Alex haft hela dagen på sig att förbereda och ha de gjort när jag kom hem halv sex på kvällen så var det ändå jag som fick göra smet och steka skiten. Lagom impad av det. Han skulle ner till Std för att hjälpa till att hämta sin pappa och sin äldsta dotter på stationen i Göteborg dagen efter. Så jag som hade jobb i fredags fick få upp barn och lämna på fritids och dagis mellan 6:20-06:30 hoppa på bussen, jobba hela dagen, hämta alla barnen, hem göra dem i ordning för diskot, lämna dem och sedan gå hem och då hade Alex kommit igen. Han hämtade sedan barnen efter och sen så blev det sängen då vi skulle upp dagen efter (lördag) för att stoppa förbi Torp.
     
Nathan behövde ett par nya sneakers, lillan fick en ny klänning till lördagens och söndagens kalas. (samma klänning) Hon tyckte hon behövde en ny klänning då det var ett tag sedan hon fått någon vilket stämmer så tänkte why not? Hon har uttryckt en önskan att klä sig mer tjejigt nu. Så jag tackar och bockar över att hon faktiskt kommer till mig när hon vill ändra stil ist för att slänga ett tantrum på mig att jag är den som inte har tankekraften att läsa hennes tankar och borde ha vetat... typ. Vi köpte även present till hennes kompis M och så åkte vi vidare till Std där vi skulle fira min svärfar som fyller 70 om några dagar. Så vi skulle hem till min svärmor och äta middag. Barnens kusiner var även där och de lekte massor tillsammans vilket var kul. Det bjöds på god mat och efterrät. Leigh slukade stora lass av fruktsalladen som hennes farmor gjort.
 
Idag (söndag) så var det dags för Leigh att gå på kompisens kalas, sen så kom barnens farfar hit och tog en kopp kaffe. Barnen tyckte det var roligt att få se honom igen. När han hade åkt så vart det middag, dusch och sedan säng. Känns som jag behöver en extra helg. Men det är helt galet vilket vårväder vi fick som höll i sig hela helgen. Från att börja veckan med samma dimmiga råa väder som veckan innan  till att få varm sol och blå himmel i flera dagar! Ska bli intressant om vårvädret håller i sig eller om dimman kommer tillbaka?