Första sportlovsdagen!
Vi skulle ha gått med Nathan till tandläkaren men de ringde och avbokade och bad oss boka om. Jahapp :) Det är bitande kallt ute och det snöar sporadiskt. Jag och barnen har röjt upp och idag ska jag storstäda köket. Riktigt skrubba. Jag fullkomligt hatar den äckliga plastmattan som vi har i köket då de som bodde här innan har tappat ciggaretter på den och det är fula märken och den är inte är inte sanitär alls. Riktigtt jävla vidrig. Så den ska skrubbas, alls skåp och lådor, jag ni fattar poängen. Köket ska vårstädas. Vi blev förresten klar med bordsplaceringen i går. Min kusin Emelie ringde mitt i vilket iof var tur för jag höll på att bli galen med att försöka hitta ett bra flöde och kunna sätta folk där dom faktiskt har ett utbyte med sin bordsgäst så ingen typ sitter och inte har någon att umgås med då alla inte känner alla. PAIN. Men nu är det ju ändå gjort vilket känns så skönt!
Nu när alla hjärtans dag är över ..
Så längtar jag till PÅSK! Påsken infaller i år söndagen den 25:te mars till 2:dra April. Så det är snart en månad kvar till påsk samt Ostara :) Firandet av att våren kommer och ljuset, slutet på vintern,kylan och mörkret. Helt underbart! 

Jag sitter redan och tittar på Easter videor på youtube och önskar att det fanns mer påsk pynt här i Sverige som inte är skrikande gult :( Så får se hur vi dekorerar i år men det är snart dags att komma i vårstämmning här hemma 🐣🌸🌱🌞
Sportlov!
Så himla härligt att vakna upp till avslappnade barn som studsade upp i sängen och sa mamma det är lov nu! Vi ska inte till skolan på måndag! Hahahaha

Vi har myst jätte mycket nu under förmiddagen. Nathan har lekt med lillan i vardagsrummet och jag och William har myst och tittat på youtube. Helt ok soft lördag. Sen kom jag på att jag har ju inte visat blommorna jag fick från Alex på alla hjärtans dag! Nathan fick tag i dom så dom är lite ruff around the edges men jag tycker om dom ändå :) 

(null)

(null)

(null)

(null)