Would you be so kind and FUCK off?
När man får upprepa samma mening åtta gånger och på nionde gången så blir personen bortdragen, så börjar man ju undra. Personen som fick för sig att argumentera med mig idag, alltså, JAG personligen har inget intresse att diskutera vuxna saker med någon som inte är vuxen. 9 gånger sa ja "jag vill inte ha någon kontakt med dig. Jag tänker inte prata med dig" Det personen inte förstod är att om jag inte vill yttra ett ord till personen så behöver jag inte ge något som helst skäl till varför mer än att jag vill inte ha någon kontakt med dig.  Jag behöver inte lyssna till ngt jag inte vill lyssna till. Simpelt. Jag tycker speciellt inte om att bli avbruten när jag för ett samtal med en annan vuxen, inte bara en gång utan flera gånger. 

Till slut gick jag in och hämtade min telefon och öppnade kameraappen och höll telefonen framför mig. Jag låtsades filma och det var ju inte alls populärt när personen insåg att dennes beteende och skrikande skulle hamna på film. Jag tittade på personen när denne började få panik om att bli filmad och sa jag vet vad som står i lagen och log. Och inte ens då förstod personen att jag INTE filmade utan bara tittade genom kameraappen utan att faktiskt använda appen.

Det värsta var att jag och en annan person stod i trapphuset och pratade då vi vart påhoppade av först en sedan två, tre personer som inte förstod att vi inte hade ngt att säga dem utan vi stod och pratade om vårt sins emellan. 

Det sades och skedde mer saker än jag pallar skriva om. 

(null)

Nu ligger jag i sängen helt sjukt trött efter en mycket aktiv dag. Har rört mycket på mig idag och det känns i kroppen. Det snöar ute just nu så får hoppas att det ligger kvar tills i morgon. I morgon börjar Sportlovet för barnen vilket William verkligen ser fram emot. Han har en hemsk växtvärk just nu att bara att gå är en pina. Han vill bara vila hela lovet har han sagt. Jag minns hur växtvärk var och det gör så otroligt kävla ont! Så jag förstår honom. Nu ska jag sova. Godnatt!