Att kalla ngn idiot på nätet.
(null)
Allt jag skriver är jag ansvarig för. Det är också därför jag måste ha koll på vad jag får skriva och inte skriva så det jag skriver inte är olagligt. 
 
I går blev jag anklagad för att ha hotat någon via min blogg och även skrivit hemska saker om den personen här på bloggen och denne var sur över det. Jag har kallat personen för idiot. Ni alla vet vad detta handlar om, ja det senaste dramat. Jag upplyste vederbörande att jag inte gjort ngt olagligt och att jag absolut inte hotat personen. Isf är det ju brottsligt och polisen borde ta det ytterst allvarligt? Eller? Ne. Att jag hade koll på vad den svenska lagen säger om yttrandefrihet var ju ett hån bara. Det var ju bara lögn. För jag hade ju ingen koll alls. För vederbörande har ju verkligen koll på vad mina kontakter är och hur lätt det är för mig att fråga ett juridiskt ombud? 
 
När jag berättade att jag känt mig kränkt av denne person samt dennes persons nära och deras handlingar mot mig och min familj så vart jag skrattad i ansiktet men åh deras känslor. Dom är viktiga. Deras åsikter, det ska tas på allvar och jag? Jag ska ju bara vara tyst för jag - den lilla gumman - startade ju allt tydligen när jag drog in hyresvärden i dispyten. Så då vart beteendet urskuldat för det var ju mitt fel från början. Mmmm låter ju logiskt...  Exempel 1: någon klagar på mig, jag är otrevlig, gör ännu värre tillbaka, någon med makt kallas in, då är det synd om mig.
 
Jag vart riktigt förbannad. Bullshit och lögner klarar jag mig utan. Påhopp är patetiskt. Detta beskriver min upplevelse. Det jag upplevde och min reaktion på det. Det är det jag bloggar om. Hur jag upplever mitt liv, händelserna i det och vad jag känner och tycker om det.
 
(null)
(Buzz quote från Toy Story)
 
Sen, om jag skriver rent allmänt att jag är omgiven av idioter, och någon tar åt sig. Inte mitt problem. If the shoe fits..  Som bilden ovanför texten.. inte dedikerad till någon men passar ofta rätt bra in på mitt liv och vissa människor jag möter. Läste du texten på bilden? Tog du åt dig och blev arg/upprörd innan du läste texten jag skrev nedanför? Mitt råd då - Sök hjälp. Viktiga detaljer av mitt liv vet när de som är mina nära och kära när de läser min blogg. Så de vet vad saker och ting  e g e n t l i g e n   handlar om när jag skriver kryptiskt. De som kan mig, de kan tolka när jag skriver ordet idiot höra min röst och vad jag egentligen tycker och tänker. 

Exempel 2: så om jag skulle brinna av på svartalfen Bert och trollet Hugo och skriva online vilka riksfittor dom va för att ha ätit på husväggen när de var höga på svamp skulle jag kunna anmälas för förtal. 

Idiot, not so much.