Kan du kyssa mig?
Blev att sjuka Nathan när jag kom hem efter jobbet. Han mår inte alls okej igen. När man tror att nu så är han frisk och så tvärvänder det igen. Lillan är frisk nu iaf. Helt galet vad mycket bacillusker som florerar just nu.

(null)


Stängde på jobbet idag och när jag skulle gå ut med soporna så kommer det två killar på 10-12 år och kommer fram. " Du är jätte vacker" öh okej? Sen frågar de om kan få en kyss av mig. Äh nej säger jag, det är olagligt. Men en puss på kinden då? Frågar den minsta av dem två och fnittrar. Nej, svarar jag. Det är olagligt. Men min mamma pussar på mig får jag till svar. Ja hon är din mamma. Du är ett barn och jag är vuxen, jag får fängelse. Så nej. Dom går i väg så skriker den äldsta; åh jag får stånd nu!! 

Hade jag inte haft bråttom till bussen hade jag tagit dom till sina föräldrar. Jag hoppas verkligen att mina söner aldrig kommer bete sig så och att de kommer visa respekt till det motsatta könet! Undrar om deras föräldrar vet hur deras söner beter sig mot främmande vuxna?