Söndag
 
 
Idag har jag fått sova sjukt lite. Vi börjar från början...
 
I går så surfade jag runt på hur man tolkar DNA test. Mest nyfiken då jag har genomfört ett men förstod inte alls hur jag skulle läsa av markörerna utan egen kunskap. Lärde mig inget alls på de länkar jag surfade in på. Men på en hemsida så var det en annons för myheritage   <--- Meinertz Graff - Lindblom's släkt träd( Inget sammarbete eller sponsring eller reklam). IAF så eftersom jag har en ENORM släkt så tänkte jag att detta vore en kul grej att skapa mitt egna släktträd online som även barnen kommer kunna ha tillgång till sedan när dom blir äldre. Jag har rätt stor koll på min mammas sida då Meinertz släktet har vi släktbok till medans min papppas sida har varit mer fuzzy. Men jag ringde upp mamma i går och frågade henne lite detaljer om hennes sida och då drog hon fram papper från min pappas sida och OH MY!
 
Vi lyckades grena ut allt med rätt datum och allt. Så medans mamma läste upp informationen så skapade jag hela släktträdet, skapade personerna, lade in all fakta som fanns och volia. Ena sidan av min familj är färdig. Vi hittade dessutom 40 personer till som vi inte hade någon information alls om via en matching som nu finns med i Lindblom's sidans träd. 40 (!) personer, det är helt galet. Så mamma ska kopiera Meinertz släktboken til mig så ska jag - när tiden och motivationen infinner sig- ta och lägga in alla de människorna på min mammas sida. Det var sjukt kul men vi satt i 4 timmar och min arm och ögon var helt döda efter allt skrivande.
 
Så jag gick och lade mig strax vi ett, vaknade sedan efter 3 närmare 4 att mamma skickar sms om att min mormor ramlat och slagit i höften och ena axel och var på väg in till NÄL. Kl halv sju ca så får jag ett till informations sms och under tiden jag har försökt att sova har nathan sovit dåligt och drömt massor så jag var helt död när nathan vaknade 10. Men som läget ser ut nu verkar det stabilt? Men får se när jag får mer information. Hon ska ju flyttas till Uddevalla nu så där är det närmare för mig att kunna hälsa på henne.
 
Vädret skiftar från super mulet till en gnutta sol men det är svalare väder så vi njuter av det. Så för första gången på väldigt lång tid så kunde jag ta och mysa ner mig i sängen med min kopp te och slappna av medans jag tittade på de jag följer på youtube. Det var ju min morgon rutin när jag var mammaledig och även många år innan det så att det plötsligt slutade för en lång tid kändes sisådär. Då många surfar runt och läser nyheter på mobilen, ser nyhetsmorgon eller läser en faktiskt tidning så hade jag youtube :P 
Det trodde jag inte om mig själv!
Jag har ändrat min stil under det senaste året, fortfarande min stil fast mer förfinad så att säga. Jag har provat lite mer saker som jag vart sugen på att testa och vågat ta ut svängarna lite mer. Iaf jag har fått smak på sandaler. Jag är en riktig ballerina brud och jag har aldrig gillat Jesus sandaler på mig själv men så de senaste två åren så hittade jag ett par sandaler på hm som jag tyckte om och köpte även ett par detta året. Så surfade jag runt på nätet och hittade ett par som jag verkligen bara ville klicka hem så sagt och gjort! Jag älskar dom!! Så otroligt fina och väldigt boohoo men helt perfekta :) Så jag tänkte visa dom för er..
 
 
 
 
</div
Vart är bollen?
Leigh's nya fotbollsintresse har fått nathan att bli lite fotbolls sugen han med. Så fort vi går ut ropar han mamma boll! Får se hur ekonomin ser ut men förhoppningsvis så kanske hon kan börja till hösten. Tror hon skulle uppskatta det om inte så har hon iaf testat det :)
 
 
 
</div