Fredag, andas ut..
 
Intensiv vecka men riktigt skumt väder, vissa mornar har det varit iskallt ute och blåst massor trots sol, sen har det varit varmt och fuktigt och så har det avlöst sig ibland även under dagen så man har fått ta av och på kläder hela tiden. Idag när jag kom hem från jobbet så väntade det ett riktigt bra besked som jag har väntat riktigt länge på. Pratade med min chef så jag får hjälp där i från. Det känns underbart med stöttningen jag fått av mina kollegor. När man inte känner så måga här så känner man sig mindre ensam när kollegorna hör av sig och kollar statusen på en :) Känns lite som jag valde att flytta till världens ände :P Saknar mina vänner oerhört mycket och önskar jag kunde åka och hälsa på dem. Vi har inget planerat i helgen och det är skönt, ja jo förutom att jag måste städa. Ha en fin helg!
Inför bröllopet - Färgtema
Vårt bröllop,
 
vi har ett färgtema som är natur baserat. Vi älskar färgerna vitt, grönt, brunt och turkost. Det syntes om inte annat på vår inbjudan. Så vi har försökt att hålla oss innom det men den största färgen i temat är ändå färgen grön. Everleigh kommer ha en grön klänning och min mamma kommer ha en grön aftonklänning. Hon är ju brudens mor så jag ville ha henne extra glam, Marshalkarna och min och Alex pappa kommer ha exakt lika dana slippsar i samma färg. Tärnorna kommer även de ha gröna klänningar. Det kommer bara vara jag och Alex dotter som har "vita klänningar". När jag pratar om färgen grön så menar jag Smaragdgrön. 
 
För mig och Alex så var det solklart. Vi ville inte ha ett rosa, pastelligt bröllop med massa rosor och brudslöja. Vi var ute efter något som andades härlig sensommarnatt, landet, vingård, mycket natur och mystik. Både jag och Alex älskar fantasy. så vi försöker göra så mycket som möjligt så det andas oss. Om jag hade haft alla pengarna i världen så vet jag precis hur jag hade velat ha det men det finns roligare saker att lägga pengarna på även fats det är en fantastisk dag så har vi ändå valt en budjet. Inte för att den har varit så enkel att hålla men det kunde vi ju nästan räkna ut. :)
 
 
 
 
Inför bröllopet - Hy problem
 
 
 
Har kämpat med detta sen i vintras. Min hy har drastiskt förändrats till normalt trorr till ohanterbart torr. Jag har testat det mesta och känner just nu att jag måste påbörja en jakt på foundations för de jag har hemma de vill inte fungera med min hy längre. Detta är ngt som man inte alls vill ska hända ca en månad innan ens bröllop. Jag vill absolut inte se ut som skit i ansiktet på korten som tas. Cake-face är ngt jag drömmer mardrömmar om. Jag vet inte varför min hy blivit så torr men på ett sätt är jag glad att jag inte fått problem med finnar... 
 
Mitt största problem är näsan, över läppen och mellan ögonbrynen. Min foundation spricker och foundationen vägrar hålla sig kvar och jag har testat knep i mägnder och det funkar verkligen inte! Jag är glad att jag nu fått färg i ansiktet så jag inte behöver foundation vardagligen och ser levande ut iaf. Men när det gäller ens bröllopskort så vill man gärna ser sådär häslosamt ungdomlig ut i hyn utan photoshop.