En snö dag
Det har snöat hela dagen verkligen, Everleigh som fick lite av sin ork tillbaka idag ville gå ut. Stackarn har mått skit verkligen av vinterkräksjukan. William ville också prova att gå ut men han var rädd för att något skulle hända med gipset men det gick bra. Lillan är inte helt återställd så hon myste ner sig när dom väl hade kommit in. Jag har haft ont i underkäken i över 1,5 vecka nu och mit humör tryter och jag är less på att ha ont hela tiden. Jag var hos tandläkaren den 6:te för att dra ut den tanden som jag bet sönder för ca 2 år sedan. Det har bara varit problem med tanden sedan dom lagade den första och andra och tredje gången så när  mamma var här nere så åt jag en macka på EH och fick en hård brödkant mot tanden som gjorde att den gick sönder igen så dom drog hela skiten häromdagen.
 
DOCK så ringde jag runt till alla jävla tandläkare när jag var med mamma men snabbast det fanns tider var en vecka frammåt och upp till 2-3 veckor. Helt jävla sanslöst. Jag var så arg. Så jävla arg och det gjorde så fruktansvärt jävla ont. Så här sitter jag med samma jävla smärta 1,5 vecka senare och jag vill bara slippa skiten. Men nu så ska vi bara låta det läka så får vi se vad som händer sen. Men det är inte mycket jag orkar med just nu då allt som går i mitt huvud är hur ont jag har. Kan knappt röra huden i hansiktet på höger sida för det gör så ont. Tyvärr så har smärtan gått upp i örat nu sedan 4 dagar tillbaka så smärtan har ju ökat rejält. Så yay för oss.
 
Vi har fått nya grannar i huset vilket är kul då det nu har flyttat in ett barn här. Så det kan bli kul för barnen :) VI hör ju hur det barnet leker fast det är en lägenhet i mellan. Ska bli intressant hur grannen mellan oss två barnfamiljer väljer att göra nu. För den grannen hade ju klagat på att mina barn förde ett himla liv. Så hahahahaha ja, alltså jag bryr mig inte när vi hör dem två våningar upp, men hahahahaha fan detta är roligt :D Men som sagt det ska bli kul att se vad som händer nu? Om det kommer bli så att det kommer låta att det är mina barn som låter fast det inte är det? Det är ju människor man inte förvånas över. Jag fick ett meddelande från hyresvärden för nån vecka sedan där en av klagarna hade anklagat mig för att ha tvättat i tvättstugan klockan halv två på natten. Lixom? Dafq? Ni vet, dom klagar för ALLT de kan komma på. Allt verkligen. Sen om det stämmer överrens med verkligheten eller ej det är ju en annann femma. Sen att de som just klagar gör så jävla mycket skit själva det är ju väldigt hysh hysh. De gillar att kasta sten i glashus. Så det ska bli intressant nu :) Välkommen till dårhuset !