Landet, i all sin härlighet.
Hade en tid hos tandläkaren i dag då det nu har gått en vecka och jag har enorma smärtor i mitt öra efter. Tror ni inte att fast jag är ca tio min tidig till bussen för vi som bor här ute vet att bussarna har ett eget liv när det kommer till tider, missar bussen ÄNDÅ? Jag ringer till min tandläkare och tur nog har dom en tid i morgon. Så less. Om man ändå hade haft körkort och bil? Det kommer i framtiden, men ibland önskar jag att jag hade haft det nu.
 
Så i morgon blir det tandläkaren och förhoppningsvis ett slut på allt denna smärta, William ska in till Vänersborg och fixa med gipset, återkontroll och jag måste sedan in och mickla ut mitt pass. Hårda order från min syster. 1, hon behöver att jag har det för kommande möhippa. 2, när jag åker upp till sthlm nästa vecka för att hjälpa min mamma inför/efter en operation så behöver jag en giltlig värdehandling på tåget upp. 
 
När jag lämnade in mina tider i dag till min chef så hade hon hört lite över att vi hade haft det väldigt intensivt nu i början av Mars månad så hon frågade om det och när jag rabblade allt blev hon helt stum och sa att "Jenny, snart är det April! Då kan du lägga Mars bakom dig! :D" Med glädje.. det har bara varit för mycket!