Live Glam
Jag har bestämt mig för att lyxa till det lite i min vardag. Så jag började året med att prenumerera på Liquid lipsticks från Live Glam. Först så beställde jag för att testa formulan och jag gillade dem verkligen så jag tänkte att jag fortsätter. Inte mycket just nu jag unnar mig. Gillar man inte färgerna så kan man alltid byta ut till ngt annat. Vilket jag tycker är helt underbart! Idag fick jag hem Valentine collektionen, två matta färger och ett guld glittrigt gloss. Förpackningen tycker jag är urläcker och det gör så mycket när det kommer till just smink! Färgerna har bra pigment och de håller i timmar på läpparna vilket är en otrolig fördel.
 
Nästa packet kommer nästa månad, fast det är det jag skulle fått nu men av någon anledning så blir allt förkjutet? I det paketet så valde jag att byta ut läppisarna mot en highlighter från Tarte då jag inte riktigt tyckte om mars månads färger. Man får en del alternativ att välja i mellan om man inte tycker om det man erbjuds just den månaden vilket jag tycker är super, då får man chansen att testa ngt annat :) Om ni själva är sugna på att testa så klicka HÄR  
 
Man kan signa upp sig för en månad per gång och man kan säga upp det när man vill, eller så signar man upp sig för 6 månader eller 1 år. Jag har per månad men jag funderar på att ändra mitt medlemskap till längre :) 
( detta är inget reklam inlägg )