Supportive
 
 
 
Morgonen började med att väcka familjen, Alex köpte balsam, jag hoppade in i duschen och så körde Alex barnen till skolan och sen väl hemma så gick jag till jobbet. Det var 30 grader som varmast idag! Det slutade med att när klockan slog halv fyra var det så varmt att vi kunde inte vara ute längre utan tog in barnen. Den solskyddsfaktorn vi har här hemma är på 30 så idag så köpte jag 50 till både mig och barnen. När vi kommit hem från affären senare under kvällen så märker jag hur Alex typ sluter sig. Jag vet att när han är redo att han berättar för mig men när han sluter sig så här är det ngt stort och allvarligt. Vilket bekymmrar mig. Han har säkrat mig att det inte har ngt med hans och mina känslor så det känns ju bra men ändå.. Vi har gått igenom så mycket han och jag att jag bara vill skrika ut till unviversum att ge oss en break! Vi gifter oss om ca två månader och två veckor..Vi behöver inte mer.
Stranden hela helgen!
Helgen var helt underbar! Jag och Alex har pratat ut om massor av saker, sen så fick vi kankon väder på lördagen  så vi tog en tur ut till Rixö- Govik. Vi hade varmt i luften, strålande sol och det var lika varmt i vattnet så jag, aka den stora badkrukan hade ingan problem med att hoppa i vattnet. Fick med mig både lillan och Nathan. Vi var där i ca 3,5 timme.Barnen träddade skolkompisar och hade det kul. Vi hittade en sjöstjärna och barnen letade efter krabbor. Väl hemma så har vi hängt i trädgården.
 
Söndagen som även var morsdag spenderade vi lugnt. Vi var lika mycket ute och drog även till stranden igen men vattnet var iskallt och luften stekhet. Jag och lillan badade men gav upp ganska snabbt. Jag vart grattad av barnen och Alex samt så fick jag ett sms från Maz och sedan så ville han ha kvalitets tid med mig på telefonen så vi snackade i en timma vilket kändes super :) Något jag värdesätter är att fast vi nu är föräldrar så är vår vänskap fortfarande viktig. Så vi skrattade på och bara snackade på om allt och inget. Kunde inte fått en bättre dag!
 
 
 
Han är här..