Du vet ingenting!
Jag vet inte hur många gånger under en dag jag får den meningen. Mamma! Du förstår inte!!! Jo jag förstår dig, jag hör  vad du vill få fram men jag säger så här för med erfarenhet så vet jag bättre. Aaaaaaaaaaaarrgh! Stamp. 

Mmmm det är härligt med starka viljor. När lillan blir trött kommer alla dumheter. Det kivas med William, hon lyssnar inte, gnället kommer,  inget funkar och hela världen är orättvis och jag, jag är super hemsk som ber henne borsta tänderna först ist för William. Världens sämsta mamma som ser sin trötta dotter och säger du behöver lägga dig i tid idag... JAG ÄR INTE TRÖTT! Nehe. Idag var det samma visa och jag sa åt henne att lägga sig. Hon vägrade pyjamas, hon vägrade ta av sig kläderna och hon skulle minsann inte alls sova. Får ett sms och svarar. Tittar upp då har hon slocknat som en fura. Sekunder tog det. 

Nu ska jag stoppa mina pojkar i säng och den minsta kommer bli riktigt grinig. Men han är dundertrött han med. Vi är ute så mycket nu så dom är sådär härligt soltrötta.