Sommar!
 
 
Alltså wow! Värmen stiger för varje dag och vi har haft kanon väder i flera dagar i sträck! Helt svettig hela dagen och vi har varit ute mycket idag på jobbet. Jag jobbar hela veckan ut och sedan kommer mamma hit och spenderar helgen med oss. Vilket ska bli jätte mysigt och barnen har räknat ner hela veckan.
 
I går så kom mamma hit och plockade upp mig och min brudklänning för den skulle ner till skräddaren i STD och fixas till lite. Denna bruttan har blivit för bred runt höfterna. Jag har gått upp markant sen i somras och det har och göra med all stress som varit i mitt liv. Jag har helt enkelt inte mäktat med min kropp utan låtit den mer eller mindre förfalla för jag har haft annat i mitt liv att fokusera på. Så vi tog en fika på torget innan det var min tur för provning, sedan handlade jag in lite grejer till barnen så åkte vi hem till mig innan mamma åkte vidare.
 
Uppdatering på Nathan? Det är onsdag i vecka två och hans satans ihärdiga feber går inte ner. Den gick ner i helgen men så av någon anledning så blossade den upp igen. Stackarn mår sååååå dåligt och är så matt att han orkar ingenting. Tack o lov är vårt sovrum det kallaste rummet i lägenheten så han spenderar mycket tid där inne. Jag har lite kvar av min hosta men kämpar med pollen samtidigt som förkylningen. Och hans förkylningsvirus vill bara inte ge med sig. Samt han hostar ju med. Han har det inte alls lätt just nu, min lilla älskling. :(